ENNIA Young Professionals

inspireren bezoekers Studie en Beroepenmarkt

ENNIA Young Professionals inspireren bezoekers Studie en Beroepenmarkt

Op 7 en 8 november is het weer tijd voor de jaarlijkse Studie en Beroepenmarkt in het WTC. Hier kunnen scholieren kennismaken met de mogelijke opleidingen voor hun vervolgstudie. In samenwerking met de Studie en Beroepenmarkt gaan 11 Young Professionals van ENNIA met de scholieren in gesprek en zullen ze hun ervaringen bij het kiezen van een studie met de scholieren bespreken. Al deze Young Professionals zijn nog onder de 30 jaar, en hebben hun zeer uiteenlopende opleidingen pas recentelijk afgerond. Toen deze Young Professionals hun vervolgstudie moesten kiezen, hebben ze allemaal gekozen voor de studie die ze het meest interessant vonden. Nu hebben ze allemaal een leuke baan met veel gezellige collega’s.

“Samen met mijn collega’s willen wij de scholieren helpen met hun studiekeuze door onze ervaringen te delen. We kunnen ze motiveren en inspireren. We hopen dat ze een leuke studietijd tegemoet gaan, en dat ze daarna ook een leuke baan krijgen. Het lijkt ons ontzettend leuk om de mogelijkheden met de scholieren te bespreken, en om ze advies te kunnen geven”, aldus Denice Pinedoe, 25 jaar, en Productmanager Schadeverzekeringen op de Marketingafdeling bij ENNIA.

De Young Professionals hebben met korte videoboodschappen op social media de scholieren uitgenodigd om bij de ENNIA-stand met ze te komen praten over hun studiekeuze.