Agencia Funeraria El Consolador sluit collectieve pensioenregeling af met ENNIA.

Ondanks de tijd van financiele uitdagingen heeft Agencia Funeraria El Consolador er voor gekozen om als goed werkgever zorg te dragen voor de toekomst van haar personeelsleden en hun gezinnen door een collectieve pensioenregeling van ENNIA af te sluiten.

Het afgesloten collectieve pensioen voorziet het personeel in geval van overlijden een weduwenaars/weduwe- en wezenpensioen voor de nabestaanden. Uiteraard voorziet de regeling ook in een maandinkomen als gestopt wordt met werken na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

De wensen van Agencia Funeraria El Consolador en haar personeel zijn in goede samenwerking met de ENNIA-pensioenadviseurs tot een maatpakket samengesteld. “Wij constateren steeds vaker dat ook MKB-werkgevers een oplossing zoeken voor de onzekerheid die hun werknemers hebben bij plotseling overlijden of bij hun oudedagvoorziening. Agencia Funeraria El Consolador is hier een mooi voorbeeld van” aldus Reinald Curiel van ENNIA.

ENNIA feliciteert Agencia Funeraria El Consolador met hun nieuwe pensioenregeling en bedankt de uitvaartorganisatie voor het vertrouwen dat ze in ENNIA hebben gesteld.

Foto: in het midden mevrouw Solange Li-Engelhardt, directeur El Consolador, samen met Ralph Palm en Reinald Curiel van ENNIA bij de ondertekening van de pensioenovereenkomst.