Tempo Curacao

Tempo Curaçao heeft haar collectieve pensioenregeling bij ENNIA verlengd en heeft er voor gekozen om samen met ENNIA te blijven investeren in de toekomst van haar werknemers.

“Tempo is een HR dienstverlener die staat voor professionaliteit en kwaliteit”, aldus Jahira Sillé, Branch Manager Curaçao bij Tempo. “Wij onderscheiden ons door klant- en servicegericht te zijn, zowel intern als extern. Onze medewerkers zijn heel belangrijk voor ons en daarom zorgt Tempo voor hun toekomst met een pensioen van ENNIA. De afgelopen jaren hebben wij al een goede samenwerking gehad met ENNIA en we zijn zeer trots dat wij onze medewerkers een pensioen van ENNIA kunnen blijven aanbieden.”

Tempo heeft voor haar personeelsleden een collectieve pensioenregeling met een beschikbare premieregeling. Bij deze regeling is de premie die de werkgever betaalt van tevoren vastgesteld en afhankelijk van het salaris van de werknemer. Het eerste deel van de premie wordt besteed aan de verzekeringen die financiële ondersteuning geven in geval van overlijden of arbeidsongeschiktheid en met het restant van de premie zorgt ENNIA voor het pensioen.

ENNIA feliciteert Tempo Curaçao en haar medewerkers met de voortzetting van de op maat gemaakte pensioenregeling en bedankt Tempo voor het gesteld vertrouwen.

Op de foto Jahira Sillé (branch manager), Arie van Hoven (directeur), Janice Martina (ENNIA manager Client Relations) en Tini Samsom (ENNIA senior account manager)