Mau-Asam Travel biedt ENNIA Reisverzekeringen aan

Met ingang van eind juni 2017 biedt Mau-Asam Travel nu ook de reisverzekering van ENNIA aan bij het boeken van een reis. Zowel de reispakketten als de verzekering kunnen betaald worden met Fun Miles.

“Mau-Asam Travel is al ruim dertig jaar een van de meest gerenommeerde reisagenten op Curaçao”, verklaart William Glenn Mau-Asam, Managing Director Mau-Asam Travel. “Met een breed aanbod van reispakketten en verschillende reisproducten onderscheiden wij ons binnen de reisbranche op het eiland. Bij ons kun je een vliegticket, een hotelkamer of een huurauto boeken, maar ook een compleet reispakket voor het hele gezin. Wij vertegenwoordigen alle cruiseschip maatschappijen. En vanaf nu is het reispakket uitgebreid met de reisverzekering van ENNIA.” ENNIA is de grootse verzekeraar op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten en biedt de meest uitgebreide reisverzekering met unieke voordelen. Je kunt dus onbezorgd op reis gaan met de reisverzekering van ENNIA die ook extra medische dekking en annuleringsverzekering aanbiedt. In geval van nood, ziekte, ongevallen of urgentie tijdens reis of vakantie heeft ENNIA een 24/7 wereldwijd alarmnummer.

Mau-Asam Travel is de enige reisorganisatie op Curaçao waar je als klant Fun Miles kunt sparen én er mee kunt betalen. Ook de reisverzekeringen van ENNIA kunnen bij Mau-Asam Travel met Fun Miles worden betaald.

“Deze samenwerking met ENNIA zorgt ervoor dat wij onze klanten nu nog vollediger van dienst kunnen zijn”, aldus Mr. William Glenn Mau-Asam. “Naast een uitstekende reisverzekering biedt ENNIA ook handige reis preventietips voor een goede voorbereiding en voorspoedige reis.”

ENNIA is trots op de partnerschap met Mau-Asam Travel en wenst iedereen op Curaçao een onbezorgde grote vakantie toe.