Best Insurance Company 2016

Woensdag 15 maart werd ENNIA voor de derde keer op rij door Amigoe Express uitgeroepen tot de ‘Best Insurance Company’.

Het opnieuw winnen van deze prijs is voor ENNIA een enorme eer en een bron van inspiratie. Het vertrouwen van onze klanten en de inzet van onze medewerkers en onze brokers hebben samen geleid tot dit prachtige succes.

Tegelijkertijd, wij zien het als gewoon ons werk doen op een manier zoals u die van ons mag verwachten. Dat zit ons bij ENNIA in het bloed. Het vandaag beter doen dan gisteren en het morgen weer beter doen dan vandaag. Met maar één leidende gedachte: Feel Secure!

En daar kunt u op blijven rekenen. Met onze innovatieve verzekeringen, ons unieke preventieprogramma, ons kenniscentrum in Otrobanda, onze interactieve website waar u online 24/7 uw verzekeringen kunt afsluiten én schade kunt claimen.

Dit jaar zullen wij u opnieuw verrassen. Met nog betere producten en vernieuwende oplossingen die uw leven een stuk aangenamer maken.

Met de ontembare ambitie ook de vierde ‘Best Insurance Company’ award te winnen bedanken wij onze medewerkers, onze brokers én u voor het in ons gestelde vertrouwen.