Stichting PROJECT sluit een flexibele pensioenregeling af en investeert hiermee in haar personeel

Stichting PROJECT op Bonaire heeft bij ENNIA een flexibele pensioenregeling voor haar werknemers afgesloten en investeert hiermee in de toekomst van haar personeel.

Stichting PROJECT biedt haar personeelsleden een flexibele collectieve pensioenregeling van ENNIA aan. “De reden waarom wij voor ENNIA hebben gekozen is de hoge mate van flexibiliteit van hun pensioenproducten”, aldus directeur en oprichter van de stichting Mick Schmit.  “Wij willen onze werknemers graag in staat stellen om een pensioenvoorziening te treffen die persoonlijk is. De oplossing die wij hebben gekozen houdt rekening met de individuele wensen van onze werknemers.”

Stichting PROJECT is een orthopedagogisch centrum dat jongeren met een hechtingsproblematiek of hechtingsstoornis begeleidt en behandelt. Zich veilig en geborgen voelen zijn de pijlers waarop kinderen en zo ook jongeren deel kunnen nemen aan de wereld. Indien deze afwezig zijn moet er een weg worden gezocht om hen weer een zekere mate van veiligheid te laten ervaren. Binnen stichting PROJECT wordt gebruik gemaakt van de Forsa Methode en ENNIA wenst de Stichting PROJECT op zijn beurt dan ook alle kracht toe voor de toekomst.

Het werk dat deze stichting doet is voor de samenleving van Bonaire van enorm belang en ENNIA is trots op de op maat gemaakte constructie voor Stichting PROJECT en feliciteert haar met deze flexibele collectieve pensioenregeling.