Soraida America benoemd tot ENNIA branch manager St Maarten

Ingaande januari 2016 is Soraida America benoemd als branch manager ENNIA Sint Maarten. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de algehele operations van ENNIA op de Bovenwinden. Soraida heeft meer dan 10 jaar ervaring in de verzekeringsbranch. In 2006 begon ze haar verzekeringscarrière bij Henderson Insurance. Het jaar daarna kwam ze in dienst bij ENNIA Sint Maarten op de Levenafdeling. Bij ENNIA heeft ze verschillende functies waarvan de laatste 7 jaar op Curaçao. Van 2013 tot 2015 was Soraida teamleider Pensioen op het hoofdkantoor van ENNIA. Dit jaar vervolgt ze haar carrière als Branch manager ENNIA Sint Maarten.

Soraida grijpt deze uitdaging met beide handen aan: ‘Focus op een goede customer experience door samenwerking is de rode draad van mijn beleid. Alleen door een goede samenwerking met klanten, brokers en medewerkers kunnen we een goede klantbeleving realiseren. Dit bereiken wij met een  continu en open communicatie met onze stakeholders. Onze nieuwe systemen op het gebied van technology, gecombineerd met deskundige collega’s ondersteunen ons bij het behalen van onze doelstellingen.

ENNIA St Maarten heeft 8 personeelsleden, waaronder verzekeringsadviseurs, en is aan de Nisbeth Road 97 gehuisvest. Soraida America is te bereiken via samerica@ennia.com of  543 2232.