Delta Security & Hospitality sluit een collectieve pensioenregeling af en investeert hiermee in de toekomst van haar personeel

Delta Security & Hospitality op Bonaire heeft bij ENNIA een collectieve pensioenregeling voor haar werknemers afgesloten en investeert hiermee in de toekomst van haar personeel.

Delta Security & Hospitality biedt vanaf nu al haar personeelsleden een flexibele collectieve pensioenregeling van ENNIA aan, waarbij de werkgever de volledige basispremie voor haar rekening neemt. “Wij vinden het belangrijk ons personeel in staat te stellen om een pensioen op te bouwen”, aldus de directeur Arthur Klootwijk. “Wij beveiligen van het ziekenhuis tot bedrijfsterrein, van winkel tot hotel, maar ook publieke evenementen. In onze business is vertrouwen de basis. Zoals klanten op ons kunnen vertrouwen, vertrouw ik nu op ENNIA. Zij regelen en beheren de pensioenen en ik heb tevreden en loyale werknemers.”

Delta Security & Hospitality is sinds 2013 gevestigd op Bonaire en beschikt inmiddels over meer dan 60 bewakingsagenten die allen een strenge, professionele selectieprocedure hebben doorlopen. Hierdoor is er weinig personeelsverloop en zijn velen van hen in vaste dienst.

De werknemers reageerde zeer aangenaam verrast op de aangeboden regeling: “Dus ik krijg een pensioen, zonder dat het me iets kost?” was een veel gehoorde opmerking. Sommige waren in eerste instantie ook achterdochtig over de flexibele constructie, maar na een toelichting van de adviseurs van ENNIA erg blij met deze pensioenregeling. “Mijn werkgever betaalt dus mijn basispremie en ik hoef zelf niets bij te dragen, maar het mag wel!”

ENNIA is trots op de op maat gemaakte constructie voor Delta Security & Hospitality Bonaire en feliciteert haar met deze flexibele collectieve pensioenregeling.