Verkeersveiligheid centraal op 2e Prevent Now Seminar in Aruba

Op woensdag 14 oktober 2015 organiseert ENNIA alweer voor de tweede keer zijn gratis Prevent Now Seminar in Aruba. In het Aruba Renaissance hotel delen lokale en Nederlandse experts hun kennis en ervaringen op het gebied van verkeers(on)veiligheid en geven zij concreet aan hoe Aruba vanuit de overheid en het bedrijfsleven haar verkeersveiligheid sterk kan verbeteren. Zowel particulieren als bedrijven zijn weer van harte welkom op dit seminar, dat van 13:30 uur tot 18:00 uur zal duren.

Praktische adviezen en tips

In navolging van het eerste, succesvolle en drukbezochte Prevent Now Seminar in Aruba, biedt dit tweede seminar bedrijven en particulieren weer volop nieuwe kennis, inzichten, praktische adviezen en tips. Het hoofdthema ‘Verkeersveiligheid’ wordt hierbij door een keur aan lokale en Nederlandse experts vanuit verschillende interessante invalshoeken belicht.

Zo wordt er door ministers, politieprofessionals, verkeersveiligheid experts en ambtenaren van de gezondheidsdienst ingegaan op de verkeersveiligheid in Aruba. Hierbij wordt ruimschoots aandacht besteed aan belangrijke onderwerpen zoals het verboden gebruik van mobiele telefoons in het verkeer, rijvaardigheid en de eisen die hier tegenwoordig aan worden gesteld en de grote financiële en materiële gevolgen van onveilig verkeer. 

Zie hier voor meer het programma en gratis registratie.