ENNIA opent eerste selfservice verzekeringswinkel in Otrobanda

Vanaf 1 oktober biedt ENNIA - als meest innovatieve verzekeringsmaatschappijen op Curaçao - zijn klanten een geheel nieuwe ervaring, meer gemak en snelle service in zijn nieuwe selfservice verzekeringswinkel op de hoek Breedestraat – Klipstraat te Otrobanda.

Consumenten zijn door 24/7 toegang tot het internet steeds beter in staat zich te oriënteren en te informeren over producten en diensten in het algemeen en financiële producten in het bijzonder. Deze wereldwijde trend ontwikkelde zich enkele jaren geleden en ENNIA speelt hier nu actief op in. In de selfservice verzekeringswinkel kunnen klanten geheel zelfstandig de best passende verzekering selecteren, afsluiten en betalen of hun bestaande verzekeringen aanpassen. Een en ander op moderne terminals waarop zeer gebruikersvriendelijke software draait. Het claimen van schade is nog niet mogelijk, daarvoor moeten klanten naar het hoofdkantoor aan de Gorsiraweg, aangezien claims alleen daar kunnen worden geaccepteerd en verwerkt.

Keuzevrijheid

Met de opening van deze selfservice verzekeringswinkel is ENNIA de eerste verzekeringsmaatschappij op Curaçao met een filiaal in aanvulling op het hoofdkantoor. “Hiermee maken we het onze klanten niet alleen makkelijker maar we bieden ook een unieke en geheel nieuwe ervaring,” aldus Gilbert Martina, Senior Managing Director van ENNIA. “De winkel is niet alleen uiterst modern ingericht met strak meubilair en de nieuwste technologie; onze state of the art software biedt onze klanten de mogelijkheid om zelfstandig te kiezen voor de verzekering die bij hen het beste past. En mocht een klant er niet zelf uitkomen dan staat er altijd een team van verzekeringsdeskundigen klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.”

Dichter bij de klant

“De reden voor het openen van dit filiaal is dat ENNIA er constant naar streeft haar klanten en markten zo goed mogelijk te bedienen. Wij geloven dat we hiermee opnieuw een belangrijke stap zetten in het realiseren van onze doelstellingen. Wij beschouwen Otrobanda als een ideale locatie die door een belangrijk deel van onze bevolking wordt bezocht,” zo zegt Gilbert Martina.

Het nieuwe filiaal opende op 1 oktober haar deuren en is van maandag tot en met vrijdag geopend van acht uur ‘s morgens tot  half vijf ’s middags. Het filiaal is bereikbaar met het openbaar vervoer of met eigen auto. ENNIA-klanten kunnen gratis parkeren op de bewaakte parkeerplaats aan de overkant van de Breedestraat. ENNIA nodigt nieuwe en bestaande klanten alsmede geïnteresseerden van harte uit de nieuwe winkel te bezoeken.