Laptop voor havo-kandidaat

Recent werd de twaalfjarige leerling van Kolegio Don Sarto, Norderick Marti, door ENNIA in het zonnetje gezet. ENNIA heeft Kolegio Don Sarto in 2011 geadopteerd en elk jaar worden de havo-kandidaten van de adoptieschool van ENNIA beloond met een laptop.

Maria Immaculata Lyceum

Norderick mag naar de havo en kreeg dus als beloning en ter motivatie een splinternieuwe laptop. De jongen uit Dokterstuin was de enige leerling in zijn leerjaar die dit jaar naar de havo gaat. In het nieuwe schooljaar gaat Norderick naar het Maria Immaculata Lyceum.

De andere leerlingen van de adoptieschool van ENNIA hebben dit jaar mooie resultaten behaald bij de eindtoets funderend onderwijs (EFO-toets). 

"Trots op de leerlingen van Kolegio Don Sarto"

De laptop werd door ENNIA directieleden Ralph Palm, President of the Managing Board van ENNIA en Reinald Curiel, Commercieel Directeur van ENNIA aan Norderick overhandigd. “Wij zijn trots op de leerlingen van Kolegio Don Sarto en erg blij met de behaalde resultaten. Laptops in het onderwijs, vooral in het hoger onderwijs, worden steeds meer een must. Wij hopen met deze geste een bijdrage te leveren aan de succesvolle afronding van Norderick’s verdere leertraject”, aldus de heer Palm na de overhandiging van de laptop.

Nieuw schoolhoofd Lisette Marlin

De heer Palm en de heer Curiel verwelkomden tevens het nieuwe schoolhoofd mevrouw Lisette Marlin. Zij vervangt de heer Juan Schotborg, die na 38 jaar de school verlaat om van zijn welverdiende pensioen te genieten.

Foto: v.l.n.r. Juan Schotborg, Lisette Marlin, Ralph Palm, Norderick Marti en zijn moeder Mildred Marti en Reinald Curiel tijdens de overhandiging van de laptop.