Bai'e winnaar krijgt auto en autoverzekering

Op Curaçao heeft tijdens het populaire TV-showspel Bai’e de heer Rothni Klepper in bijzijn van zijn gezin zijn splinternieuwe auto en een gratis ENNIA autoverzekering in ontvangst genomen. Dit gebeurde tijdens een receptie bij het restaurant New York. De eerste winnaar van het nieuwe Bai’e seizoen is een gepensioneerde van ENNIA.

De gelukkige winnaar ontving de autosleutels van zijn nieuwe auto uit handen van de heer Ralph Palm, ENNIA President of the Managing Board. “Ik ben zo blij en ik bedank ENNIA voor deze mooie prijs”, zei de heer Klepper. Tijdens de overhandiging regende het confetti en werd er met champagne geproost.

Eerste auto

De gelukkige winnaar werd tijdens de populaire gameshow door zijn vrouw, Maria Klepper, vertegenwoordigd. Een leuke wetenswaardigheid is dat dit de eerste auto is voor zowel de heer als mevrouw Klepper. De eerste keer dat mevrouw Klepper achter het stuur plaats nam was in de Bai’e gameshow.

Ook meedoen aan Bai'e?

Particuliere klanten van ENNIA die aan Bai’e willen deelnemen, kunnen zich opgeven via www.ennia.com. Klanten die een pensioenuitkering van ENNIA ontvangen, dingen automatisch mee voor deelname aan het spelprogramma. Elke maand wordt er geloot. De winnaars van de auto krijgen gratis een jaar lang een autoverzekering van ENNIA.

Foto: Familie Klepper tijdens de receptie bij ENNIA samen met Ralph Palm, President of the Managing Board van ENNIA en Hugo Lew Jen Tai, directeur Telecuraçao.