Jong Bonaire

Geniet van een dynamisch energiek Jong Bonaire

De opdracht van Stichting Jeugdwerk Jong Bonaire is het creëren van beter toekomstperspectieven voor de jeugd van Bonaire. De stichting is opgericht in 1959. Het na-schoolse opvang project is begonnen in 1998; de zomer kampen in 2012, avond- en weekend activiteiten in 2013 als ook het begeleid wonen project "leven, leren, werken".

Op het dagcentrum van Jong Bonaire werken mentoren en jeugdleiders aan het vergroten van het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van de jongeren. De jongeren worden geholpen hun discipline en verantwoordelijkheid verder te ontwikkelen.

Op het nieuwe Leer Woon Werk Centrum krijgen jong volwassenen de kans te werken aan hun sociale vaardigheden om de overgang naar zelfstandigheid te vergemakkelijken.

Stichting Jeugdwerk Jong Bonaire wordt grotendeels gefinancierd door de Nederlandse en plaatselijke overheid, en door donaties van diverse stichtingen, firma’s en personen. We moeten zelf 15% tot 20% van ons budget verzorgen. Dit doen wij door het organiseren van fundraisingen en vragen om donaties aan mogelijke donateurs zoals u. Omdat we de hele Bonairiaanse gemeenschap willen ondersteunen gaat het om een aanzienlijk bedrag. Het zou fijn zijn als u zou willen bijdragen

Vul onze donatie formulier in om samen met ENNIA te doneren aan ons doel. 

Fill out my online form.