Samen

voor een Goed Doel!

Elk jaar heeft ENNIA een Eindjaarscampagne voor klanten en relaties. Dit jaar is een moeilijk jaar geweest voor onze gemeenschap en daarom doen wij het dit jaar anders. We gaan het samen doen … voor een goed doel.

Dit zijn moeilijke tijden voor bedrijven, maar nog moeilijker voor de goede doelen organisaties op onze eilanden. Goede doelen organisaties spelen een belangrijke rol in onze gemeenschap. Om dit goede werk te blijven doen hebben deze organisaties onze steun nodig.

ENNIA kiest dit jaar om het hele eindejaarbudget te doneren aan goede doelen om zo een bijdrage te leveren aan onze gemeenschap: Samen … voor een goed Doel!

De actie heeft een aantal doelen:

  • Betrokkenheid van alle collega’s
  • Betrokkenheid van alle klanten.
  • Betrokkenheid van alle partners
  • Betrokkenheid van de gemeenschap.

ENNIA nodigt zijn partners uit om ook een goed doel op te geven en samen met ENNIA een financiële bijdrage te geven aan de goede doelen.

Voor deze actie heeft ENNIA een Goed Doel platform gemaakt waarop alle goede doelen die gekozen zijn getoond worden. Van elk goed doel die een partner aanbrengt met een donatie vermeerderd ENNIA het met een deel van het beschikbare budget.

Iedereen kan zelf ook apart bijdrage door een bedrag over te maken naar het gewenste goede doel. Het totaal gedoneerde bedrag aan het Goede Doel wordt bijgehouden.

Ook kan iedereen stemmen welk Goede Doel het meest gewenst is. De winnaar met de meeste stemmen krijgt een promotievideo waarin ze kunnen laten zien wie ze zijn en wat en hoe ze het doen. 

;