Beter voorkomen dan genezen.

Wij van ENNIA voelen een grote maatschappelijk betrokkenheid voor het welzijn van onze klanten en de bevolking van de eilanden in het algemeen, daarom staat preventie bij ons hoog op de agenda. Een gezond mens is gelukkiger, maar een gelukkig mens is ook gezonder! De connectie tussen lichaam en geest  – Body & Mind –  is inmiddels onmiskenbaar, maar hoe we zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen voor een betere balans tussen beiden is voor velen nog een grote uitdaging. Dit jaar heeft PreventNow op een boeiende en vooral toegankelijke manier ons wegwijs gemaakt in het zelfmanagement van gezondheid en geluk  – Health & Happiness –  en laten zien hoe je ook in jouw leven de juiste connectie en balans kunt vinden.

ENNIA PreventNow: Using the mind-body connection to improve health and achieve happiness.

In oktober heeft ENNIA voor de vierde keer op Curacao en voor de eerste keer op St. Maarten het PreventNow Seminar georganiseerd met internationale, regionale en lokale sprekers, workshops en uitgebreide product presentaties op het gebied van Health & Happiness.

St. Maarten

PreventNow St. Maarten vond plaats op zaterdag 1 oktober in het Sonesta Maho Beach Resort & Casino. Binnen het thema van Health & Happiness kwamen verschillende sprekers aan het woord en waren er vele productpresentaties. 

Curaçao

PreventNow Curaçao vond plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober, in het World Trade Center. Binnen het thema van Health & Happiness kwamen verschillende sprekers aan het woord, vonden er workshops plaats en waren er vele productpresentaties. Voor meer informatie zie het programma.

Volg ons op onze Social Media en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en waardevolle tips met betrekking tot preventie:

facebook.com/enniaprevention

linkedin.com/company/ennia

#enniapreventnow

;