Nederlands

ENNIA Studieplan

Het lijkt misschien nog ver weg, maar lokaal studeren of in het buitenland, kost veel geld. Er bestaan studiebeurzen, maar die blijken vaak niet toereikend te zijn. Studiebeurzen vragen bovendien een inkomensafhankelijke ouderbijdrage, die kan oplopen tot duizenden guldens per jaar. Het vervelende is dat u als ouder ook niet weet hoeveel de studiekosten voor uw kind in de toekomst zullen bedragen.

Met het ENNIA Studieplan is uw kind goed voorbereid op de toekomst. Het ENNIA Studieplan is een flexibel en op maat gemaakte spaarverzekering waarmee u met zekerheid geld opzij kunt leggen voor de studie van uw kind. Ook als er u wat overkomt - zij het arbeidsongeschiktheid of overlijden - tijdens de looptijd van het Studieplan. Uw kind krijgt in voornoemde gevallen op einddatum gegarandeerd het studiekapitaal zoals dit van tevoren is afgesproken.

Waarom kiezen voor een ENNIA Studieplan?

  • Betaalbare premie nu, een hoge uitkering straks.
  • Flexibele uitkeringsmogelijkheden.
  • Een gegarandeerd studiekapitaal, ook als er in de tussentijd iets met u gebeurt.

Klik hier voor meer informatie over Studieplan.

afspraak voor een adviesgesprek

Bezorg uw kind een goede financiële start! Maak een afspraak voor een adviesgesprek. Niets is immers fijner dan een zeker gevoel, vooral als het om uw kind gaat.