Nederlands

ENNIA Studieplan

Het lijkt misschien nog ver weg, maar lokaal studeren of in het buitenland, kost veel geld. Er bestaan studiebeurzen, maar die blijken vaak niet toereikend te zijn. Studiebeurzen vragen bovendien een inkomensafhankelijke ouderbijdrage, die kan oplopen tot duizenden guldens per jaar. Het vervelende is dat jij als ouder ook niet weet hoeveel de studiekosten voor jouw kind in de toekomst zullen bedragen.

Met de ENNIA Studieverzekering is je kind goed voorbereid op de toekomst. De ENNIA Studieverzekering is een flexibel en op maat gemaakte spaarverzekering waarmee je met zekerheid geld opzij kunt leggen voor de studie van je kind. Ook als jou wat overkomt - zij het arbeidsongeschiktheid of overlijden - tijdens de looptijd van de Studieverzekering. Jouw kind krijgt in voornoemde gevallen op einddatum gegarandeerd het studiekapitaal zoals dit van tevoren is afgesproken.

Waarom kiezen voor een ENNIA Studieverzekering ?

  • Betaalbare premie nu, een hoge uitkering straks.
  • Flexibele uitkeringsmogelijkheden.
  • Een gegarandeerd studiekapitaal, ook als er in de tussentijd iets met je gebeurt.

Klik hier voor meer informatie over Studieverzekering .

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Bezorg je kind een goede financiële start! Maak een afspraak voor een adviesgesprek. Niets is immers fijner dan een zeker gevoel, vooral als het om jouw kind gaat.